12 augusti 2022
19:00

Värnamo S:a FF

Viktig seger

Efter en riktigt dålig första halvlek där vi återigen släpper in ett billigt mål där vi bli passiva och framförallt har ett riktigt dåligt passningsspel som inte hade ens duger i div 6 så kommer grabbarna ut i andra och visar vilket duktigt lag vi är när vi är taggad och har rätt inställning. 1-1 efter kanonskott från Vristel och sedan riktigt fint anfall som William styr in efter inlägg från Leo. Lite nerv infinner sig och V-Södra skapar ett par chanser men sen så gör Olof ett klassmål efter en fin frispark från Theo där Olof på volley lobbar in bollen och där någonstans så viker Värnamo ner sig och Axel vinner en närkamp med Värnamos mittback och sätter säkert 4-1
Bäst idag är vår andra halvlek där alla spelare lyfter sig 4-5 snäpp från första och alla spelare får mer än godkänt för sin andra halvlek.
Målskyttar: Vristel, William, Olof och Axel.

Nu längtar jag redan till nästa fredag när vi möter Vrigstad borta, kan vi prestera som vi gjorde i andra halvlek så får Vrigstad en tuff match.